Kryssningar till Hawaii

Hawaii är en populär destination för sitt tropiska klimat, fantastiska natur och spännande kultur. Det bästa sättet att njuta av soliga Hawaii är på en kryssning bland paradisöarna. Här finns mycket att se och göra. Förutom exotiska stränder med kristallklart vatten och pärlvit sand, finns spännande vulkanlandskap att utforska. I Haleakala National Park kan du se en makalös solnedgång från toppen en vulkan. På Maui finns USA:s bästa strand; här kan du lära dig att surfa och sola under palmerna. Ute bland öarna är det populärt att åka på valsafari.

Här kan du läsa mer om vad som finns att göra på Hawaii.

När är det bra att åka på kryssning till Hawaii?

Kryssningar till Hawaii går året runt. Det är högsäsong och mer folk under månaderna då vädret är sämre i andra delar av världen, medans öarna har ett behagligt tropiskt klimat hela året. Säsongerna på öarna brukar delas in i en torr perioden från april till oktober, till en lite regnigare säsong mellan november och mars. November-mars brukar vanligtvis se en dagstemperatur på ca 25 grader.

Kryssningshamnar

Från Los Angeles till Hawaii

På en kryssning mellan Los Angeles kan du gå i land på olika exotiska öar och uppleva ett äkta tropiskt paradis. Fartygen stannar bland annat på Maui, Honolulu och Kona för att sedan fortsätta ofta mot Ensenada i Mexiko innan ni vänder tillbaka mot Los Angeles. Kryssningarna från Los Angeles är minst två veckor långa.

Från San Francisco till Hawaii

En kryssning från San Francisco till Hawaii varar vanligtvis strax över två veckor. Fartyget kan stanna vid härliga öar som Maui, Hilo, Honolulu, Kauai och Ensenada i Mexiko innan ni vänder tillbaka mot hamnen i San Francisco. Det finns också längre kryssningar som korsar atlanten eller går via Hawaii till Tahiti.

Rederier

Några av de mest populära rederierna erbjuder kryssningar Hawaiis övärld. Beroende på period och avresehamn kan du åka med Princess Cruises, Carnival, Celebrity Cruises, Oceania Cruises. Rederierna kan skilja sig åt till pris, klass och aktiviteter, och det kan vara bra att läsa om rederier i USA innan du bokar.

Jämför kryssningar och boka online

Kryssning är ett mycket prisvärt semesteralternativ som blir alltmer populärt. Använd vår sökmotor för att jämföra kryssningar och få fram de bästa priserna i USA. Med en enkel sökning kan du få fram billiga kryssningar och fantastiska destinationer för dina datum och önskemål. Ibland är en kryssning mycket billigare hos oss, så börja alltid med oss för chansen att hitta en billig kryssning.