Hyr en cabriolet i USA

Kryssningar från Los Angeles

Att åka på kryssning från Los Angeles blir en fantastisk del av din USA-resa. På kryssning får du uppleva allt ifrån de tropiska stränderna i Hawaiis övärld, till det turkosa vattnet i Mexiko eller det vilda landskapet i norra staterna. Många av västkustens kryssningar utgår från hamnen i Los Angeles vilket blir ett perfekt avslut på din roadtrip. Lämna hyrbilen för denna gång och kom ombord!

Kryssningshamnen i Los Angeles

Los Angeles största hamn, Port of Los Angeles, ligger i San Pedro bay. Den kallas också Los Angeles Harbor och är en viktig hamn på amerikanska västkusten. Här utgår många kryssningsfartyg med över 1,2 miljoner passagerare varje år.

Rederier

Många stora rederier erbjuder kryssningar från LA. Från Los Angeles kan du åka med bland annat Carnival, Princess Cruises och Norwegian Cruise Line. Vilka som kör de olika rutterna kan bero på säsongen. Rederierna kan skilja sig åt till pris, klass och aktiviteter, och det kan vara bra att läsa om rederier i USA innan din resa.

Kryssningsdestinationer

Från Los Angeles kan du åka på kryssning till bland annat Mexiko, Hawaii och Alaska. Hawaii och Mexiko kan upplevas året runt, medan Alaska blivit en alltmer populär sommardestination.

Los Angeles via Panamakanalen

Åk på kryssning i Panamakanalen! Rutterna avgår från LA via bland annat Mexiko, Costa Rica, Panama, Colombia och anländer till slut i Fort Lauderdale, Florida. Det finns också en liknande rutter som slutar i Miami. Dessa rutter går även på andra hållet och avslutas i Los Angeles. Det är en mycket omtyckt kryssning och det är en unik upplevelse att kryssa igenom Panamakanalen.

Los Angeles till Hawaii

På en kryssning mellan Los Angeles och Hawaii kan du gå i land på olika exotiska öar och uppleva ett äkta tropiskt paradis. Fartygen stannar bland annat på Maui, Honolulu och Kona för att sedan fortsätta ofta mot Ensenada i Mexiko innan ni vänder tillbaka mot Los Angeles. Kryssningarna från Los Angeles till Hawaii är minst två veckor långa.

Los Angeles till Mexiko

Från LA går det flera kryssningar med stopp i Mexiko. Välj mellan tre–fyra nätter i Baja California och upplev härliga Catalina Island, eller sju nätter i mexikanska rivieran. Kryssningen stannar till vid bland annat Cabo San Lucas, Mazatlan och Puerto Vallarta.

Los Angeles till Alaska

Från Los Angeles kan du åka på en spännande kryssning till det vilda Alaska. Turen blir ett perfekt avslut på din USA-roadtrip där du får se landets fantastiska och föränderliga natur. Resan går via Ketchikan, Skagway, Glacier Bay och Victoria i British Columbia innan den vänder tillbaka mot LA.

Los Angeles till Nya Zeeland

För den riktiga äventyraren finns det kryssningar från Los Angeles via Hawaii, Tahiti, Pago Pago som avslutas i Auckland, Nya Zeeland. Dessa tar omkring tre veckor.

Jämför kryssningar och boka online

Kryssning är ett mycket prisvärt semesteralternativ som blir alltmer populärt. Använd vår sökmotor för att jämföra kryssningar och få fram de bästa priserna i USA. Med en enkel sökning kan du få fram billiga kryssningar och fantastiska destinationer för dina datum och önskemål. Det är oftast bra att vara ute i god tid för att få bäst pris på kryssning, särskilt vid högsäsonger. Ibland är en kryssning mycket billigare hos oss, så börja alltid med oss!