Kryssningar från New Orleans

Få ut det bästa av din USA-resa och åk på kryssning från New Orleans till Karibien. Upplev tropiska destinationer och paradis i Mexiko, Jamaica och Bahamas. Här kan du simma med delfiner i kristallklart vatten och sola under palmerna på en pärlvit strand. Kryssningar i den Karibiska övärlden är oftast några dagar till en vecka långa, och går enkelt att kombinera med en längre roatrip i USA.

Rederier

Några av de mest populära rederierna erbjuder kryssningar från New Orleans. Härifrån kan du exempelvis åka med Carnivals lyxiga fartyg. Vilka som kör de olika rutterna kan bero på säsongen. Rederierna kan skilja sig åt till pris, klass och aktiviteter, och det kan vara bra att läsa om rederier i USA innan du bokar.

Kryssningshamnen – Port Nola

New Orleans kryssningshamn Port Nola ligger i hjärtat av staden. Härifrån är det nära till det berömda French Quarters, restauranger och andra attraktioner. Kryssningar från New Orleans till Karibien blir allt mer populärt och hamnen erbjuder många bekväma faciliteter. Det finns två moderna terminaler, Erato och Julia Street Terminals. Carnival åker från den smidiga Erato Street Terminal, som erbjuder ett stort parkeringsgarage uppe i terminalbyggnaden. Från New Orleans International Airport är det ca 30 minuters körtid till Port Nola.

Här finns mer information till dig som planerar att hyra bil inför resan i USA.

Kryssningsdestinationer

Kryssning från New Orleans till Karibien

Från Port Nola går många kryssningar till västra och östra Karibien. Kryssningarna har varierande längder och stopp, så det finns något som passar för allas önskemål. En kryssning i den karibiska övärlden är en fantastisk upplevelse som du inte kommer vilja åka hem ifrån!

Kryssning till Mexiko

Kryssningar till västra Karibien har ofta stopp vid fantastiska platser i Mexiko som paradisön Cozumel och Progreso. På Cozumel kan du utforska historiska Mayaruiner i Tulum och simma i klarblått vatten längs kritvita stränder. Ön bjuder på massor med  aktiviteter; prova snorkling, segling och åk ziplining genom djungeln. I Progreso kan du ta del av den rika mayakulturen och dyka i de heliga grottornas klara vatten. Det finns även kryssningar som åker via Belize och Roatan Islands (Honduras) som är känt för sina vackra korallrev och romantiska solnedgångar över havet. Rutterna i västra Karibien tar vanligtvis några dagar till en vecka.

Kryssning till Jamaica

Ett par rutter från New Orleans går via Montego Bay, Jamaica. I Montego Bay kan du njuta av snorkling, jet ski eller simma med delfinerna i det turkosa vattnet i Dolphin Cove. Ön är rik på både kultur och spännande historieupplevelser, som det populära hemsökta huset Rose Hall. För äventyraren väntar en tur till regnskogen och utflykter i Jamaicas storslagna landsbygd. Oavsett var du är på Jamaica, bered dig på en fantastisk matupplevelse. Prova den heta nationalrätten ”jerk chicken” och glöm inte det goda lokala frukostkaffet gjort på unika jamaikanska kaffebönor. En kryssning via Jamaica tar ofta ca en vecka, och stannar vanligtvis även till i Mexiko och på Cayman Islands.

Kryssning till Bahamas

Ett par kryssningar från Port Nola går till Bahamas i östra Karibien. Rutten går vanligtvis via soliga Key West (Florida) till Freeport och Nassau. I Freeport kan du ge dig ut på en härlig kajaksafari bland mangroveträden i Lucayan National Park. Mot kvällen blir det dans vid brasan på stranden. Nassau är Bahamas trevliga huvudstad och även det mest populära resmålet i Bahamas övärld. Den tropiska staden bjuder på riktig karibisk puls, spännande pirathistorier och roliga aktiviteter för alla åldrar. Bahamas är bland annat känd för sina goda skaldjursrätter, och besökare kan utforska lokala delikatesser på en mat-och romvandring. En kryssning via Bahamas övärld tar oftast ca en vecka.

Jämför kryssningar och boka online

Kryssning är ett mycket prisvärt semesteralternativ som blir alltmer populärt. Använd vår sökmotor för att jämföra kryssningar och få fram de bästa priserna i USA. Med en enkel sökning kan du få fram billiga kryssningar och fantastiska destinationer för dina datum och önskemål. Det är oftast bra att vara ute i god tid för att få bäst pris på kryssning, särskilt vid högsäsonger. Ibland är en kryssning mycket billigare hos oss, så börja alltid med oss för chansen att hitta en billig kryssning!