Om USA.se

USA.nu blir USA.se

På hösten 2014 tog vi över Usa.nu, sidan har innan detta funnits uppe sedan 2008. Vi lanserade då en ny layout direkt med ny information om USA. I december 2014 släpptes sedan USA.se som länge varit blockerad av stiftelsen .se och lyckligtvis blev vi de nya ägarna till denna mycket fina domän. Vi bestämde oss därför att USA.nu skulle bli USA.se. Det har alltså ingen betydelse om ni går in på USA.nu eller USA.se.

Mycket erfarenhet om resor till USA

Vi är två bröder som har mycket erfarenhet från olika USA-resor. Vi besöker USA årligen ett par gånger så antalet resor har de senaste åren blivit ganska många. Vi har även de senare året bott i USA i under olika perioder, dock aldrig mer än 3 månader (90 dagar) i taget vilket är det längsta man får stanna i USA som turist utan att ansöka om visum (endast ESTA). På våra resor brukar vi hyra bil i USA och besöker ofta olika nationalparker där Grand Canyon är vår favorit. Efter alla våra USA-resor vet vi ofta svaret på väldigt många av era USA-frågor som vi gärna hjälper er att få svar på.

Kan ni hjälpa till?

Gillar du att skriva och vill få dina texter publicerade på Usa.se, tveka inte att höra av dig till oss här. Det kan vara allt från tips om ditt favoritställe i New York till en reseberättelse från en sportresa med kompisarna, eller varför inte allmänna tips om vad man måste uppleva i när man är i USA.

Har ni synpunkter eller har några frågor, kontakta oss här.