Nevada

Nevada med smeknamnen “The silver state” är USA:s 7:e största delstat till ytan. Denna yta är till stor del öken. Förutom Las Vegas finns här en del trevliga nationalparker och mindre städer.

Las Vegas

I Nevada ligger nöjes och spelmetropolen Las Vegas, detta är en stad som har mycket mer än bara kasinospel att erbjuda.

Grand Canyon

Grand Canyon ligger inte i Nevada men väldigt många tar sig från Nevada till Grand Canyon, där Las Vegas är en mycket vanlig utgångspunkt för olika utflykter. Bland alla dessa populära utflykter finns det ett stort utbudt på olika helikopterturen från Las Vegas till Grand Canyon.

Två lyxiga helikopterturer till Grand Canyon

Ett par vid Colorado River i Grand Canyon

Pris från: 5100 kr
Resenärers betyg: fem stjärnor
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 6-7 timmar
Bränsletillägg: $10
Info: Ultimata helikoptetur till Grand Canyon! Det börjar med upphämtningr i limousine inför avresa till Grand Canyon. Det ingår ett par olika aktiviteter, båttur på Colorado river (botten av Grand Canyon). Du har även chansen att gå vandra på Grand Canyon Skywalk, en hästskoformad glasgång utanför Grand Canyons kant.. För mer info, priser och bokning.

Bild från helikoptern vid solnedgång

Grand Canyon i solnedgången med helikopter

Pris: 4400 kr
Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: ca 4 timmar
Bränsletillägg: $10
Info: Vår favorittur från Las Vegas till Grand Canyon. Upphämtning med Limousine och sedan helikopter vid solnedgången till Grand Canyon. Ett mycket bra val för den som vill se en vacker solnedgång och på hemresan få se Las Vegas upplyst i mörkret.  För mer info, priser och bokning.