Vit sandstrand i Bahamas - Karibien

Kryssningar från Fort Lauderdale

Att åka på kryssning från Fort Lauderdale, Florida blir en fantastisk del av din USA-resa. Lämna din hyrbil i Fort Lauderdale för denna gång och upplev tropiska öar, paradisstränder och den karibiska pulsen. Från Fort Lauderdale går flera kryssningar till Karibien, Bahamas, Mexiko och Kuba. Det går också längre kryssningar över Atlanten till många destinationer i Europa.

Kryssningshamnen i Fort Lauderdale – Port Everglades

Fort Lauderdales hamn Port Everglades har flest rederier och kryssningar i världen. Hamnen är känd för sin service och faciliteter som gör bordningen till en smidig upplevelse. Hamnen har nio luftiga terminaler med gott om sittplatser och två parkeringsgarage. Det finns också transportservice från parkering till terminaler. Port Everglades ligger bredvid Fort Lauderdale International Airport. Om din USA-roadtrip avslutas i Florida blir det smidigt att lämna tillbaka hyrbilen på flygplatsen och gå ombord på din kryssning.

Rederier

Många av de största rederierna erbjuder kryssningar från Fort Lauderdale. Härifrån kan du åka med bland annat Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Carnival, Princess Cruises, och Silversea Cruises. Vilka som kör de olika rutterna kan bero på säsongen. Rederierna kan skilja sig åt till pris, klass och aktiviteter, och det kan vara bra att läsa om rederier i USA innan din resa.

Kryssningsdestinationer

Fort Lauderdale till Karibien

Fort Lauderdale är en vanlig avresehamn för en kryssning i Karibien. Flera rederier erbjuder rutter med olika längder och stopp i den Karibiska övärlden. Rutterna är alltifrån några dagar till några veckor långa. Kryssningar går till västra, östra och södra Karibien. En kryssning i västra Karibien har ofta stopp via härliga platser som Mexico (Cozumel), Belize och Key West, medan en kryssning i södra Karibien kan bjuda på pärlor som Aruba, Dominikanska republiken, Curacao och Antigua. Kryssningar i östra Karibien kan gå via paradisöar som San Juan (Puerto Rico), Bahamas, Honduras (Roatan Islands), och St Maarten.

Fort Lauderdale till Kuba

Från Port Everglades kan du åka på några dagars kryssning till Kuba med Royal Caribbean. Vanliga stopp är Havanna och Cozumel, Mexiko. Här kan du känna på den karibiska pulsen i härliga småstäder, eller simma i klarblått vatten i lugna badvikar. Det finns även en rutt som går via Key West, Florida.

Korsa Atlanten från Fort Lauderdale till Europa

Se några av världens vackraste platser på en kryssning från Florida hem till Europa! Från Port Everglades kan du åka på en fantastisk kryssning över Atlanten. Ett par rederier åker över Atlanten via attraktiva destinationer i Europa. Dessa kryssningar tar ungefär två veckor till en månad. Kryssningarna avgår vanligtvis på våren och tillbaka till Fort Lauderdale under hösten när kryssningssäsongen tar slut i medelhavet.

Korsa Atlanten till Barcelona

Kryssa från Port Lauderdale till vackra Barcelona. Stopp på vägen kan vara de tropiska Azorerna, Madeira och Marocko innan fartyget styr mot Cadiz, Malaga och avlutar i Barcelona, Spanien. Kryssningen brukar ta ca två veckor. Om du planerar en transatlantisk kryssning, läs mer om att boka en enkelbiljett till USA här.

Korsa Atlanten till Civitavecchia

Rutten från Fort Lauderdale till Civitavecchia är en längre kryssning på ca tre veckor. Efter stopp i Azorerna, Madeira och Spanien så fortsätter rutten mot brittiska Gibraltar, Frankrike och underbara stopp i italienska Genoa och Livorno för att sedan avslutas i Civitavecchia, Rom.

Korsa Atlanten till Southhampton

Ett par rederier åker från Fort Lauderdale till Southhampton, England. Rutten kan ta ungefär två veckor och stannar vanligtvis vid tropiska San Juan (Puerto Rico), St. Thomas, St. Maarten och avslutas sedan i England. Det finns även en längre variant som åker via stopp i Bermuda, Azorerna, Portugal, Spanien och Frankrike innan den avslutas i Southhampton.

Korsa Atlanten till Köpenhamn

Avsluta din USA-resa med en världskryssning från Florida till grannlandet! Kryssningen från Fort Lauderdale till Köpenhamn tar ca 1–2 veckor. Under rutten kan fartyget åka via stopp i Azorerna, Irland, Frankrike, Belgien och Nederländerna för att sedan avslutas i Köpenhamn.

Korsa Atlanten till London

Kryssningen från Port Everglades till London tar ca två veckor och åker via New York, Halifax och St. John (Kanada) och Irland för att sedan avslutas vid majestätiska Tower Bridge i London.

Jämför kryssningar och boka online

Kryssning är ett mycket prisvärt semesteralternativ som blir alltmer populärt. Använd vår sökmotor för att jämföra kryssningar och få fram de bästa priserna i USA. Med en enkel sökning kan du få fram billiga kryssningar och fantastiska destinationer för dina datum och önskemål. Det är oftast bra att vara ute i god tid för att få bäst pris på kryssning, särskilt vid högsäsonger. Ibland är en kryssning mycket billigare hos oss, så börja alltid med oss för chansen att hitta en billig kryssning!