Vit sandstrand i Bahamas - Karibien

Kryssningar från Boston

Från Boston, Massachusetts kan du åka på en fantastisk kryssning till Bermuda. Upplev den tropiska ön King’s Warfs paradisstränder med minnesvärda aktiviteter för alla åldrar. Kryssningar till Bermuda varar ungefär en vecka, och går enkelt att kombinera med en längre roadtrip i USA.

Kryssningshamnen – Port of Boston

Port of Bostons kryssningsterminal Black Falcon Cruise Terminal ligger i trendiga South Boston Waterfront Neighborhood. Inom några minuters promenad finns museum, restauranger vid vattenkanten och bryggerier. Terminalområdet ligger ca 10–15 minuter från Logan Airport. Det snabbaste sättet att ta sig från flygplatsen är med vattentaxi. Då får du också hjälp med bagaget och kan samtidigt njuta av en härlig utsikt. Hamnen erbjuder smidig parkering på området nära terminalerna. Det kan bli billigare att förboka din parkering online, så detta kan vara bra att undersöka innan din resa.

Här finns mer information för dig som vill hyra bil inför resan i USA.

Rederier

Flera av de största och rederierna finns representerade i USA. Från Boston kan du bland annat åka på kryssning med populära Norwegian Cruise line. Rederierna kan skilja sig åt till pris, klass och aktiviteter. Därför kan det vara bra att läsa om rederier i USA innan du bokar.

Kryssningsdestinationer

Kryssning från Boston till Bermuda

Har du alltid drömt om en strandsemester med turkost vatten, pärlvita stränder och palmer? Då är Bermuda kryssningsdestinationen för dig! På en Bermuda-kryssning från Boston får du uppleva några dagar i paradiset. Kryssningen åker vanligtvis via ön King’s Warf.

Upplev King’s Warf i Bermuda

Ett besök på King’s Warf är en fantastisk semesterupplevelse som du aldrig kommer vilja åka hem ifrån. Ön erbjuder otroligt vackra stränder, härliga restauranger och ett rikt kulturliv med spännande historia. Här finns mycket att utforska både till havs och på land.

Längs King’s Warfs kust kan du dyka och snorkla i färgglada korallrev, eller sola i lugna badvikar bland klipporna. Åk på en häftig jetski-safari, prova segling eller njut av en dag med fiske bland reven. För den modige väntar spännande snorkling över Bermudas skeppsvrak. Om du tycker om att spela golf har du verkligen hamnat rätt! Många åker till Bermuda för att spela på öarnas gröna golfbanor med utsikt över havet i solnedgången.

Jämför kryssningar och boka online

Kryssning är ett mycket prisvärt semesteralternativ som blir alltmer populärt. Använd vår sökmotor för att jämföra kryssningar och få fram de bästa priserna i USA. Med en enkel sökning kan du få fram billiga kryssningar och fantastiska destinationer för dina datum och önskemål. Det är oftast bra att vara ute i god tid för att få bäst pris på kryssning, särskilt vid högsäsonger. Ibland är en kryssning mycket billigare hos oss, så börja alltid med oss för chansen att hitta en billig kryssning!