Hotell i USA

Så här hittar du ditt drömhotell till rätt pris!

Med dagens enorma utbud och avancerade hotellsökning bör man fundera ut vad det är för hotell man vill ha och anpassa sökningen efter det.

  • Använd kartfunktionen  – söker ni efter ett specifikt läge, till exempel centralt i en stad eller nära en strand, då rekommenderar vi att använda kartfunktionen.
  • Filtrerar din sökning – Anpassa er sökning efter pris, stjärnor, betyg och olika faciliteter som ni kräver (tex pool, Wi-Fi och gym). Att filtrera din hotellsökning är den bästa funktionen för att hitta det som passar dig bäst.
  • Boka i god tid – Hotellpriser stiger ofta med tiden, speciellt de populäraste dagarna. De flesta hotellbokningarna går att avboka gratis, vilket gör att om där skulle komma upp ett billigare pris går det att boka om.
  • Jämför gästers betyg – Betygen på de olika hotellen är ett hjälpfullt medel. Tänk på att betygen är satta av gästerna efter deras förväntningar. Därför kan till exempel ett 2 stjärnigt hotell ha högre betyg än ett 4 stjärnigt hotell, det betyder inte att det 2 stjärniga hotellet är bättre utan att kunderna är mer nöjda efter vad de hade förväntat sig.
  • Läs recensioner på hotell med lägre stjärnantal – Söker ni hotell nedan kommer de olika hotellen ha ett stort antal recensioner. Vid hotell med lägre antal stjärnor kan det vara hjälpsamt att ta en titt vad folk tycker om hotellet. Hotellet med riktigt hög standard (4 eller 5 stjärnor) är det sällan något man behöver oroa sig för.